Промоция: Лято 2014 на Микроинвест

снимка на Стефан Радев

Предлагаме на Вашето внимание летни промоционални предложения на Microinvest, от които също може да се възползвате! „Лято 2014 с Microinvest” носи подбрани пакети от най-продаваните софтуерни продукти и системи на изключително намалени цени, а лицензите за най-новите ни приложения са безплатни. Отстъпките са валидни до 31.08.2014 г. и са наистина страхотни! Ние сме на разположение за съвет при избор на подходящото предложение. Може да се свържете с Вашия персонален консултант на тел. +359 2 971 35 08, GSM: +359 87 872 80 05 и +359 88 719 66 90.

 

Лимитирано предложение само за настоящи клиенти, притежаващи към момента ЕДИНСТВЕНО софтуерни продукти от класическата серия на Microinvest:

** Закупените продукти се предоставят единствено на хардуерен лиценз, като стойността му не е включена в посочената цена. Клиентът може да използва хардуерен лиценз, който притежава в момента или да заплати стандартната му стойност. Промоционалната цената за лиценз е валидна само, ако клиентът няма продукти от серията Pro. Новите лицензи трябва да отговаря по вид и брой на притежаваните лицензи към момента. Пример: Клиент, който в момента има 1 лиценз за Microinvest Делта може да закупи на промоционална цена само 1 лиценз Microinvest Делта Pro. Клиент, който в момента има 3 лиценза за Microinvest ТРЗ и ЛС може да закупи на промоционална цена само до 3 лиценза Microinvest ТРЗ и ЛС Pro. Клиент, който в момента има 5 лиценза за Microinvest Склад може да закупи на промоционална цена само до 5 лиценза Microinvest Склад Pro.

Забележки:

  • Посочените цени са в EUR, без вкл. ДДС.
  • Пакетите могат да се използват само на едно работно място и не могат да бъдат разделяни.
  • Месечният абонамент за хостинг и поддръжка на база от данни за Microinvest Електронен магазин е 29 EUR без ДДС.
  • Промоционалната цена на Microinvest Склад Pro Phone Manager важи при покупка на мобилни устройства от Microinvest.
  • За получаване на безплатен лиценз за Microinvest Restaurant за Android е необходимо налично мобилно устройство или таблет с инсталирано приложение и активна Internet връзка.
  • Софтуерните продукти са без включена първоначална еднократна безплатна актуализация.
  • Две и повече промоции или пакетни цени, не са валидни за една и съща сделка.
  • Настоящите пакети могат да бъдат закупени от Стеди Сервиз ЕООД - контакти.

Всички промоционални цени и условия са валидни от 21.07.2014 г. до 31.08.2014 г.